Bakhour Al Haramain

Uit Bangkok komen enkele van de beste ingrediënten die een absoluut adembenemende geur maken. Eén van de bestsellers bij Aroma Bakhour.

Bekijk product

Heerlijke geuren in uw huis

Aromabakhour is een webshop voor Bakhour, wierook huisgeuren, etherische oliën en Bakhour branders zoveel elektrisch als met houtskooltjes

  • Wierook

    Wierook, ook wel bekend als incense, is een product gemaakt van geurige kruiden, harsen en essentiële oliën die worden verbrand om een aangename geur te verspreiden. Het wordt al eeuwenlang gebruikt in rituelen en ceremonies binnen verschillende religies en culturen, waaronder het Hindoeïsme, Boeddhisme en Islam.

  • Bakhour

    Bakhoor is een specifiek soort wierook dat voornamelijk wordt gebruikt in de Arabische en Islamitische cultuur. Het wordt verbrand op speciale gelegenheden zoals bruiloften, feestdagen en religieuze ceremoniën. Bakhoor is beschikbaar in verschillende geuren, waaronder rozen, sandelhout en muskus, en wordt vaak aangeboden aan gasten als teken van gastvrijheid.

  • Culturen

    Wierook en bakhoor zijn belangrijk in veel culturen om een ​​aangename sfeer en geestelijke reiniging te creëren. Het verbranden van wierook en bakhoor is een symbolische handeling die vaak gepaard gaat met gebed, meditatie en andere spirituele praktijken.